Nem a Nagyatádért Egyesület végzi a közvélemény-kutatást

Közvélemény-kutatást végez az Összefogás a Nagyatádi Fiatalokért Egyesület. A félreértések elkerülése végett a Nagyatádért Egyesület közleményt adott ki arról, hogy ez nem az ő kezdeményezésük.

Információink szerint a közvélemény-kutatás telefonos és személyes úton történik. A kutatást az Összefogás a Nagyatádi Fiatalokért Egyesület megbízásából egy erre a célra szakosodott cég végzi. Az egyesület elnöke a témában nem kívánt nyilatkozni. Sokan jelezték, hogy a kutatás során félreérthető, ki is áll a kérdések mögött, sokan a Nagyatádért Egyesülettel azonosították a kutatás kezdeményezőjét. A félreértések elkerülése végett a Nagyatádért egyesület az alábbi közleményt adta ki:

Közvélemény-kutatást kezdtek el az elmúlt napokban az önkormányzati választásokra vonatkozóan Nagyatádon. Több jelzést kaptunk arról, hogy a telefonos és személyes megkereséseknél félreérthető, hogy a fiatal kérdezők kinek a nevében végzik a közvélemény-kutatást.
Ami elhangzik, abból sokan úgy értik, hogy a Nagyatádért Egyesület végezteti azt.
 
Tájékoztatjuk a Nagyatádiakat, hogy a Nagyatádért Egyesület nem kért és nem végeztet közvélemény-kutatást az önkormányzati választásokra vonatkozóan.

A nagyatádi kérdezők bemutatkozása félreérthető és megtévesztő.
Információink szerint az Összefogás a Nagyatádi Fiatalokért Egyesület – elnöke Vajda Dániel – képviseletében, egy megbízást teljesítve végzik a közvélemény-kutatást, amihez a Nagyatádért Egyesületnek semmilyen formában nincs köze.


Sasvári Tamás elnök, Nagyatádért Egyesület”

Megosztás