Nincs víz a gyógyfürdő medencéiben

Műszaki probléma merült fel a gyógyfürdő vízellátásában, jelenleg is zajlik a hiba elhárítása. Az ivókútból sem folyik víz. Határozatlan ideig nem lehet használni a medencéket. A strand termálmedencéjét ez nem érinti.

Tegnap este tette közzé a gyógyfürdő vezetősége az alábbi közleményt a facebook oldalukon:

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a GYÓGYFÜRDŐ-ben a medencék és a vizes kezelések 2020.07.10-től előre nem látható műszaki probléma miatt határozatlan ideig nem üzemelnek. A hiba elhárításán nagy erőkkel dolgozunk. Az újraindulásról értesíteni fogjuk Önöket. Megértésüket köszönjük! ”

Az Atádhír szerkesztősége telefonon érte utol a Nagyatádi Fürdők igazgatóját, Kolics Tamást.

Tegnap késő délután a medencék újratöltésénél észleltük a problémát. Többször újraindítottuk a rendszert, de eredmény nélkül. Este fél kilenc körül már realizálódott, hogy komoly a probléma. Ma 10 órakor érkeztek meg a felelős karbantartók. Jelenleg is zajlik a probléma feltárása. Egyelőre nem tudni, mi okozta a hibát – válaszolta kérdésünkre az igazgató.

Az időzítés azért is ironikus, mert épp a héten, július 6-tól lehetett újra használni a gyógyfürdő medencéit. A hiba az újraindítást követő 4. napon jelentkezett. A víz hiányával megközelítőleg 30 páciens gyógykezelését kell elhalasztani.

A probléma a parkban található ivókútra is hatással volt, jelenleg nem folyik víz a csapból. Ugyanakkor a városi strand termálmedencéjét nem érinteti a probléma.

Nem folyik a víz, plakáton is értesítették a lakosságot
Nem folyik a víz, plakáton is értesítették a lakosságot

Megosztás