Nyereményjáték: 5 éves az Atádhír

Ötven értékes nyereményt sorsolunk ki az évforduló alkalmából, többnyire 5-10 ezer forint értékben. 8 ezernél is több követője lett mára a 2017 novemberében indult Atádhírnek.

Öt esztendeje indítottuk el Nagyatád és környéke hírportálját azzal a szándékkal, hogy biztosítsuk a nyilvánosságot, annak erejével ráirányítsuk a figyelmet a követendő és az elvetendő példákra, folyamatokra; elősegítsük a közös gondolkodást és cselekvést, valamint a lokálpatriotizmus erősödését.

Bizonyára több hibával, de tiszta szándékkal tettük ezt a mai napig – és reményeink szerint még sokáig -, amit már 8 ezernél is többen méltányolnak (ennyi követője van a legnagyobb közösségi oldalon az Atádhírnek).

Mindenekelőtt nekik szeretnénk köszönetet mondani és örömet szerezni azzal, hogy az 5 éves évforduló kapcsán egy nyereményjátékot szerveztünk.

Maroknyi, jelenleg három fős szerkesztőségünk sokáig vívódott, hogy a mostani gazdasági helyzetben egyáltalán megkérdezzük-e az atádi vállalkozásokat, tudnák-e támogatni az évfordulóhoz kapcsolódó nyereményjátékunkat a felajánlásaikkal. Végül várakozásunkon felül szinte valamennyi, általunk megkeresett igent mondott, így általuk nagy örömünkre 50 nyereménnyel gazdagíthatjuk olvasóinkat.

Az elmúlt öt évben egyébként 6300 hírt, 1190 videót, 6170 fotót, ill. képgalériát és több mint 800 programot osztottunk meg Önökkel.

A legnézettebb tartalmak:

1. 30 ezres vacsora: a kijárási tilalom kezdete Nagyatádon (49 865 egyedi felhasználó tekintette meg)

2. Hófehér őzbak járja a somogyi erdőket (47 869)

3. Ezer sebből vérzik a hazai gyermekvédelem (33 450)

4. Nagy a baj Nagyatádon (27 249).

A legtöbben 2020. nov. 12-én látogattak az Atádhírre: 50 892-en (a legtöbb egyedi felhasználó egy napon). A második legtöbben pedig 2020. júl. 26-án, a villámárvíz idején (37 157-en).

Egy kis kedvcsináló a nyereményekből: több ezer forintos vásárlási-, étkezési- és ajándékutalványok, ajándékkosarak, vitamincsomagok, ruházati cikkek, bérletek, sőt, kétszemélyes meghívás egy testi-lelki feltöltődésre zöld környezetben. A játéksorozatot a héten indítjuk, hol egyszerűbb, hol összetettebb kérdésekkel. Önöknek egyszerűen annyit kell tenniük, hogy minden nap elküldik a helyes választ a nyeremeny@atadhir.hu elektronikus postacímre.

Élvezetes játékot és sok sikert kívánunk!

Támogatóink: 

Aranykakas Étterem

Aranyszarvas Gyógyszertár

AtlasGym

Büttner Kft.

Centrál Kávézó

DEH Kft.

DRV Zrt.

eXtremeMan Kft.

Éva Cipőbolt

Gold Soli

Horváth Dezső óraszervize

Komplex-Újpesti Gépgyár Zrt.

Konzumgres Kft.

Kamilla Apartmanház, Somogyudvarhely

Leves és Második Étterem

Mocz Tanya

Nagyatádi Fürdők

Nagyatádi Kulturális és Sport Központ

Novics Kft.

Nyomtatványbolt Nagyatád

Papp Ajándékbolt

Papp Halszaküzlet

Schwinn-Csepel Kerékpárszaküzlet

Sefag Zrt.

Silver Divatszalon

Soliver Ruházati Üzlet

Somogy Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Tide Üzlet

Tóparti csárda

Megosztás