Öngyilkos lett az ismert nagyvállalkozó

Információink szerint a testvére talált rá a saját házában szombaton kora délután. Nagyatádon és környékén már a hétvégén elterjedt a hír, hiszen az agrárvállalkozót mindenki ismerte.

Hetek óta a legkülönfélébb hírek terjedtek a nagyvállalkozóról, azonban ezeket hivatalosan senki sem erősítette meg.

A tulajdonos cégei országosan is kiemelkedő nagyságrendű állami támogatást kaptak az elmúlt években, és számos beruházást valósítottak meg. A cégvezető nemrég magas állami kitüntetésben részesült.

Miután önkezével véget vetett az életének, ismét számos feltételezés terjedt el a térségben. Ezekben annyi közös vonás akadt, hogy egyik sem magánéleti, hanem üzleti okokra vezette vissza a tettét. Tragikus elhatározásának tényleges indokát minden bizonnyal csak legszűkebb családja ismerheti.

Azt a tényt, hogy az ismert vállalkozó lakóhelyén rendkívüli haláleset történt a hétvégén, kérdésünkre megerősítette a rendőrség. Mivel azonban idegenkezűségre utaló nyomokat nem találtak, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a tragédia körülményeit, így további információt ezzel kapcsolatban nem  szolgáltathattak.  

Felhívtuk az érintett cégek központját is, ott annyit mondtak, egyelőre nem kívánnak közölni semmit a tragikus hírrel kapcsolatban, ha később aktuális lesz, keresik szerkesztőségünket.

(A nyitókép illusztráció)

Megosztás