Pályázat civil szervezetek számára

Idén is támogatja az önkormányzat a civil szervezetek munkáját. Tavaly 30 társadalmi szervezet, kulturális és művészeti csoport, továbbá 21 sportszervezet részesült támogatásban.

Az önkormányzat már több alkalommal nyújtott támogatást a civil szervezeteknek, idén újra lehet erre pályázni. A városháza hozzájárulása folyamatos, és évről-évre lehetőséget kínál az egyesületeknek. A tavalyi évben mintegy 38 millió forinttal csökkentették az egyesületek működési kiadásait így. 2019-ben 30 társadalmi szervezet, kulturális és művészeti csoport, és 21 sportszervezet részesült anyagi segítségben. 

Az önkormányzat fontosnak tartja a civil szervezetek munkáját, mert a helyi közösségi programokat, közösségi életet, lehetőségeket teremt. Értékes és hasznos tevékenységet folytatnak. A sportszervezeteknek mintegy 800 igazolt sportolója van, többségükben gyerekek és fiatalok. A civil szervezeteknek több mint 800 tagjuk van.

 

PÁLYÁZATI HIRDETMÉNY

Nagyatád Város Önkormányzata pályázatot hirdet civil szervezetek számára, a 2020. évi működési kiadásaikhoz való hozzájárulás céljából.

Pályázatot nyújthat be: azon társadalmi szervezet, sportszervezet, művészeti csoport, kulturális csoport, klub, alapítvány, egyesület; (kivéve: párt, valamint országgyűlési, EU parlamenti és önkormányzati választáson szerepet vállaló szervezet) melynek székhelye Nagyatádon van, a település érdekében itt tevékenykedő csoport, klub, közösség, magánszemély.

Pályázati dokumentáció (pályázati felhívás, pályázati adatlap) beszerezhető a Polgármesteri Hivatal 117. számú irodájában, valamint letölthető a www.nagyatad.hu internetes oldalról.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. február 10.

Nagyatád Város Önkormányzata

Megosztás