Pedro, a celeb vidrababa

Egyelőre szobalakó vagyok, sokat alszom, eszem, és „asszem” gyengém a franciaágy. Ilyen a smink nélküli, natúr reggelem: megcsodálhatjátok fényességemet. Állítólag ma kiderül,  mennyire vagyok „megálljaahelyétvidra”.

Egyelőre szobalakó vagyok, sokat alszom, eszem, és „asszem” gyengém a franciaágy. A mostohám feszt levesz róla, pedig csak egyszer (kétszer?, tényleg csak párszor) pisiltem rá, kicsi csomag is pottyant, no, de babakorában kinek nem?, na, ugye, ott szuszogni a gondozóm mellett, azért az mégiscsak testközelibb élmény, ágyban, párnák közt, az ott van a csúcson, nem egy dobozban, magányosan, kivert kutya mód, mondhatnám, ha nem vidra lennék, kicsit bebújni a párnája alá, futkározni a takarón, le-föl, jó nagyokat, ez ám az élet, kiskezitcsókolom, naná, a cumizást is bírom (cicatejpótló, pedig macska sem vagyok!), a játék pedig a mindenem, olyan hanyattfekvőságybanjáccósat akarok!

Hasonló stílusban ír megszemélyesített, magával ragadóan kedves és humoros vidrababa-blogot Balogh Márti két hete, amióta hozzá került a Séd patakból mentett Pedro. (Az akkor kb. héthetes vidrakölyköt a veszprémi Fehér Holló Vadmentő Alapítvány munkatársai mentették ki, és hozták el a vidraparkba.) Márti ugyan azt mondja, önmagát vigasztalja vele, egy-egy bejegyzését több százan, sőt, akár 1400-an is elolvassák, és közben olvadoznak a cuki vidrababa fotóitól, videóitól.

Az alábbiakban idézünk egy-egy gondolatot a Petesmalmi Vidrapark vezetőjének netnaplójából.

„Tök bírom…amikor elalszom, még kimegy, szöszmötöl… és amikor azt hiszi, elaludtam, beóvakodik, bebújik abba a naaaaagy, kényelmes ágyba, ahol nekem kéne trónolnom, és aludni akar… ekkor jön a bosszú, nekiállok fütyülni, de úgy totálba nyomom, nem csak csendesen. Először úgy tesz, mintha nem hallaná, na akkor adok rá kakaót… a végén csak ennyit mond: kussolj kölök, megyek.”

„Ilyen a smink nélküli, natúr reggelem… megcsodálhatjátok fényességemet.”

„Viszont azóta résen van, és mindig a fenekemet nézegeti, és még beszél is hozzá… ugye kicsikém, nem jön most szeretetcsomag…??”

„Állítólag ma kiderül, mennyire vagyok „megálljaahelyétvidra”. Nem tudom mit jelent ez, de őszintén, addig nem is érdekel, amíg a puha ágyon vakargatják evés közben a pocakomat.”

Kíváncsian várjuk a folytatást Mártitól, aki jelenleg 6 vidrababát (egyévesnél fiatalabb kölyköt) és 3 felnőtt vidrát gondoz.

 

 

 

 

Megosztás