Pótkocsival és személyautóval ütköztek a Rákóczi utcában

Három személyautó tört össze ma reggel a bodvicai balesetben, a mentősök három személyt kórházba szállítottak. A két, Táncsics utcai kereszteződés közötti szakaszon teljes útzár volt érvényben a helyszínelés ideje alatt.

A balesetben érintett vezetők elmondása szerint az ezüstszínű gépkocsi Nagyatád belvárosa felé haladt, amikor sofőrje egy út szélén parkoló autónál megadta az elsőbbséget a szemből érkező rönkszállítónak. A személyautó mögötti vezető már nem tudta időben megállítani a járművét, így kocsija először a teherautó pótkocsijának ütközött, majd hátulról az elsőbbséget megadó sofőr autójába csapódott. A pótkocsi az ütközés hatására egy kocsibejárón álló harmadik autó hátuljában tett kárt, így a balesetben összesen három személyautó és a pótkocsis rönkszállító váltak érintetté.

A pótkocsinak csapódott autóban öten ültek, közülük a mentők hármat kórházba szállítottak. A helyszínelés ideje alatt teljes útzár van érvényben, az érintett Rákóczi utcai szakasz a Táncsics utcán keresztül kerülhető ki.

Megosztás