Rádőlt a fa egy munkásra Segesd mellett

Olvasóinktól kaptuk az információt: súlyos baleset történt Segesd külterületén ma délben. Mentők, tűzoltók és rendőrök vonultak a helyszínre. A rendőrség megerősítette a hírt.

Frissítés: 15.26 óra: Videófelvételek a helyszínről

Frissítés 13.18 óra:

Elhunyt az a munkás, akire fadöntés közben ráesett egy vastagabb ág – ezt a rendőrség sajtóügyelete közölte az Atádhírrel. Egyelőre annyit tudnak, hogy egy három tagú brigád dolgozott ott, az áldozat éppen egyedül végezte a munkáját, amikor a tragédia történt. Az 53 éves bakházai illetékességű férfi belehalt sérüléseibe. A rendőrség jelenleg a helyszínen vizsgálja a baleset körülményeit.

Amint újabb információt kapunk, ill. a munkatrsaink jelentkeznek a helyszínről, frissítjük cikkünket.

13.02 óra:

A megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata egyelőre annyit tudott közölni: az elsődleges információik szerint favágás közben történt a baleset, a 6814-es számú mellékút közelében. A helyszínre mentőhelikoptert kellett küldeni.

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletén kérdésünkre annyit mondtak: amire a munkatársaik a helyszínre értek, a sérültről leemelték a fát. A tűzoltók a környéket tisztították meg, és igyekeztek segíteni a mentősök munkáját.

Az Atádhír munkatársai jelenleg a helyszínre tartanak. Amint újabb részletekről értesülünk, természetesen frissítjük cikkünket.

 

Megosztás