Rendhagyó tanévkezdés: flashmob a piactéren

Az Ady gimnázium diákjai és tanárai különleges meglepetéssel készültek szeptember 1-én. Az iskola alapításának 65. évfordulója apropóján flashmobot szerveztek a piactéren. Itt megnézheti a közös táncról készült videót!

Különleges tanév előtt áll a nagyatádi Ady Endre gimnázium. Idén ugyanis 65. születésnapját ünnepli az intézmény. Ennek alkalmából a tanév során számos program kapcsolódik majd a jeles évfordulóhoz. Az első rögtön a mai napon. Idén a tanév első napja ugyan nem szeptember 1-ére esik a hétvége miatt, az adysok mégis rendhagyó meglepetéssel készültek a hagyományosan a tanévkezdést jelentő napra.

A flashmob magyar megfelelője a villámcsődület. Lényege, hogy egy csoport egy közösen elkészített és betanult produkciót (legyen az tánc, dal, színházi jelenet, stb.) meglepetésszerűen előad egy forgalmas helyen. Az Ady gimi csapata ezúttal a szombaton sokak által látogatott piacteret választotta. Itt mutatta be a Muzsika hangjainak egyik dalára készített táncát. A produkcióra sokan kíváncsiak voltak, és nagy tapssal jutalmazták a fiatalok előadását.

Az alábbi összeállításunkban megtekintheti az adysok 65. évfordulóra készített flashmobját!

(Operatőr, vágó: Grunner Fanni)

 

Megosztás