RKC – Ferencváros: 25-31

A Ferencváros Torna Club játékosaival mérkőzött meg tegnap délután a nagyatádi csapat. Sajnos alulmaradtak a hazaiak: 31:25-re nyert az ellenfél.

A férfi kézilabda NB II-es bajnokság dél-nyugati csoportjának 20. fordulóját tartották délután. Ennek keretében a Rinyamenti Kézilabda Club felnőtt játékosai a tabella 6. helyén álló, Ferencvárosi Torna Club U23-as csapatát fogadták hazai pályán a nagyatádi sportcsarnokban. Az FTC már a találkozó első perceiben 2 gólt szerzett, ezt követően az atádiak igyekeztek felzárkózni. Ez a 9. percben sikerült is, azonban gólelőnyre már nem sikerült szert tenni, és az ellenfél rövidesen ismét beelőzött.

– Az első félidő 15-20. perce között megtorpant a csapat, emberelőnyben két ziccert is kihagytunk, onnan pedig meglépett az ellenfél – montda Takács László, az RKC vezető edzője. – A második félidőt mínusz 3 gólról kezdtük, és sajnos nagyon közelebb nem sikerült kerülnünk. Nagyon sok átlövés gólt kaptunk, elől pedig a ziccereinket sorra kihasználatlanul hagytuk. A fiatal Ferencváros csapat ezt megbosszulta.

A második 30 perc végére az FTC tovább növelte előnyét, így végül 31-25-re nyerte a találkozót. A tegnapi mérkőzést követően az RKC továbbra is a 8. helyen áll 6 ponttal az NB II-es bajnokság Dél-Nyugati csoportjában.

Megosztás