Rossz látási viszonyok, sok baleset a ködben

Nagyatád környékén is néhány száz méterre korlátozódtak ma reggel a látási viszonyok, a megye déli részét mindenhol ellepte a köd. Az utak burkolata nedves, de a plusz 4-5 foknak köszönhetően nem csúszott veszélyesen.

Felborult egy személyautó Juta közelében kedden délelőtt. A balesethez a kaposvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet, majd kerekeire állították azt. Egy ember utazott az autóban, aki nem szenvedett sérülést. A beavatkozás ideje alatt a helyszínen egy sávon haladt a forgalom. 

A Balatonendréd és Lulla közötti útszakaszon kedd délután történt baleset. Az árokba csapódott jármű mentéséhez a siófoki hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. A mentők megállapítása szerint a jármű vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett, őt megfigyelésre kórházba szállították.

Ma reggel az ország egész területén borús, felhős az ég. Általában esett az eső vagy szemerkélt, a nyugati és a dél dunántúli országrészeken köd, ködszitálás volt tapasztalható. A gyorsforgalmú utak, valamint a fő- és mellékutak burkolata mindenütt vizes, nedves vagy sónedves volt. A Dunántúl nyugati és déli területein a kialakult köd miatt 300 és 500 méter közé korlátozódtak a látási viszonyok. 

Megosztás