Septe József: nincs közünk a pékség bezárásához

A konkurens Európa Pék Kft. tulajdonosa ma megszólalt az Atádhírnek a nagy visszhangot kiváltott üzletbezárás ügyében. Azt mondta: valóban versenytársak, de nem ellenségek, és sosem használtak tisztességtelen eszközöket.

Septe József nyilatkozott kameránk előtt, és egy közleményt is eljuttatott szerkesztőségünkbe. Alább mindkettőt megtalálják.

Tisztelt Nagyatádiak!

A közösségi médiában rengeteg hamis információ jelent meg, melyek az Európa Pék Kft. és az én szerepemet firtatják a nagyatádi albán pékség bezárásával kapcsolatban.
Határozottan kijelentem Önöknek, hogy sem az Európa Pék Kft., sem én mint tulajdonos, sem kollégáim NEM jelentették fel a konkurens pékséget, a bezárással semmilyen módon nem vagyunk összefüggésbe hozhatók.
A két pékáru bolt évek óta működik egymás mellett pár méterre, egymásnak konkurensei, de nem ellenségei!
Most is, mint mindig, versenytársak vagyunk, de nem használunk tisztességtelen eszközöket, mint ahogy a Nagyatádon eddig eltöltött 17 évben sem tettük!
A jelenleg érvényben lévő jogszabályokat betartjuk és betartatjuk, és szigorúan ellenőrizzük, annak ellenére, hogy ezek a vásárlási szabályok nem feltétlenül kedvezőek a vállalkozások részére. Ám, mivel minket is naponta többször ellenőriznek a hatóságok, ezért mindannyiunk érdekében – a Covid-helyzetre való tekintettel – be kell tartani azokat.
Ezúton is arra kérem önöket, hogy tartsák be a vonatkozó rendeleteket. A rendőrség, amely feladatként kapta a rendeletek betartásának ellenőrzését, a dolgát teszi. Sem nekik, sem nekünk nincs módunk a felülbírálatra.
Természetesen a továbbiakban is állunk vásárlóink rendelkezésére. Részünkről az ügyet lezártnak tekintjük, annak kapcsán további megnyilvánulást nem kívánunk tenni.

Tisztelettel:
Septe József
Tulajdonos ügyvezető
Európa Pék Kft., Nagyatádi Kenyérgyár

 

Megosztás