Sneider: A Jobbik újból erőt tud mutatni

Ma délelőtt belső fórumot tartott a Jobbik helyi választókerületi választmánya a Solar Hotelben. Jelen volt Ander Balázs országgyűlési képviselő és Sneider Tamás, a Jobbik új elnöke.

Belső fórumot tartott a Jobbik kibővített választókerületi választmánya. 10 órakor a Solar Hotel kistermében gyűltek össze az érdeklődők a párt programjának megvitatására. A pártelnök is ellátogatott városunkba, aki felvezető beszédét, mint mondta, rövidre fogta, mert elsősorban az emberek gondolataira és kérdéseire volt kíváncsi. Sneider Tamás elnök szerint nehéz helyzetben volt az elmúlt fél évben a párt, de most ismét erősödni látszik.

– Nyilvánvalóan az elmúlt fél évben sok olyan problémával kellett megküzdeni, mint például a törvénytelen ÁSZ-bírság, ami egyedül csak a Jobbikot sújtotta ilyen elképesztő mértékben. Szóval sok gond és nehézség volt az elmúlt fél évben, de hála istennek, most már el lehet mondani, főleg így ősz vége felé, hogy a Jobbik helyreállt, a Jobbik újból erőt tud mutatni, most már nyugodtan a jövő felé tudunk tekinteni – nyilatkozta a pártelnök. 

Nagyatád az egyik állomása a következő hetek fórumsorozatainak. Ander Balázs országgyűlési képviselő javasolta helyszínül városunkat a környék települései közül.

Mindig azt mondtuk, évekkel ezelőtt is azt hirdettük-vallottuk, hogy nem csak választási kampányidőszakban kell az emberek közé menni, hanem ilyen időpontokban is. Nagyatádot én magam választottam ennek a találkozónak a helyszínéül, pontosan azért, mert hihetetlenül jól szerepeltünk ebben a városban – mondta a képviselő. 

 

 

Megosztás