Súlyos testi sértés kísérlete miatt körözik

A Nagyatádi Rendőrkapitányság kiadta az elfogatóparancsot a képen látható Csonka Zoltán ellen, mert a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre. Több mint egy hete nem találják a nyomozók.

A nagyatádi rendőrök a lakosság segítségét kérik. 

A Nagyatádi Rendőrkapitányság a 14050/178/2018. bűnügyi számon súlyos testi sértés kísérlet vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást. A bűncselekmény feltételezett elkövetőjének, a csurgói Csonka Zoltánnak a felkutatására tett intézkedések április 15-e óta nem vezettek eredményre, ezért a nyomozóhatóság elfogatóparancsot adott ki ellene.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a képen látható személyt felismerik és a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Nagyatádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (7500 Nagyatád, Zrinyi utca 7. szám alatt), vagy telefonon a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ 06-82-502-700-as telefonszámán, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Megosztás