Tartja pozícióját az NFC

A 25. forduló végén továbbra is a második helyen áll az NFC a megyei bajnokságban. A hétvégén a Kadarkút csapatát fogadta Nagyatád hazai pályán, ahol együttesünk 2-0-s eredménnyel kerekedett felül.

Egy hónappal a bajnokság vége előtt járunk. A hétvégi meccsen a Kadarkút KSK-val csapott össze az NFC a Mudin Imre Spotcentrumban. Az atádiak nem adtak szégyenkezésre okot: a 90 perc leteltével két gólos győzelmet abszolvált csapatunk, míg a kadarkútiak bár labdába igen, de hálóba egyszer sem rúghattak. Mindkét gólt az NFC csapatkapitánya, Dekanics Márk szerezte, az elsőt a 19., a másodikat a 62. percben.

A meccs képgalériájának megtekintéséhez kattintson a képekre!

Dekanics Márk lőtte a gólokat
Dekanics Márk lőtte a gólokat

A szombati meccset követően Nagyatád változatlanul tartja pozícióját a tabellán: a második helyen állunk a Hetesi Vikár előtt, akik vasárnap a Marcali elleni meccset szintén győzelemmel zárták, így lemaradásuk mögöttünk továbbra is egy pont.

A Lelle – győzelmi sorozatának hála –  14 ponttal elhúzott előttünk, így feltehetőleg a mostani bajnokságban már nem lesz lehetőségünk megverni őket a hátralevő öt fordulóban. A héten Tabon játszik csapatunk a Tabi Városi SC ellen vasárnap. A legközelebb hazai meccset május 11-én vívják meg a Marcali VFC ellen.

Fotók: Röhrig Dániel

Megosztás