Teltházzal tartották meg a Tehetséggálát

11 egyéni és csoportos fellépő szerepelt az idei Tehetséggálán. Az Ady Gimnázium diákjai nem sajnálták az időt az igényes produkciók összeállítására. Holnap délelőttől oldalunkon elérhető a műsorról készült felvétel!

Csütörtök este 17:00-kor kezdődött az idei Tehetséggála az Ady Endre Gimnázium szervezésében. A műsorban számos diák megvillantotta tehetségét. Ének, zene, tánc és verses produkciók egyaránt szerepeltették magukat. A gála  – Minden évben lehetőséget kínál, hogy a diákok az iskolai felelés mellett valami kreatív műsort készíthessenek, ami fejleszti az önértékelésüket és önképüket, valamint összekapcsolja a diákokat, közös munkára ösztökéli őket – nyilatkozta Dr. Büttnerné Bódi Ágnes, az iskola igazgatója.

A fellépőknek nagy sikerük volt, számos egyedi ötlettel készültek. Egyes műsorszámok kevert színpadi elemeket is tartalmaztak, némelyik UV fényt használt a látvány fokozásához. Vicces és elgondolkodtató műsorszámokkal is felléptek, és még a hagyományos versmondás műfajába is sikerült egy kis csavart vinni.

Az előadás teljes tartalma holnap délelőttől itt elérhető lesz az oldalunkon!

Megosztás