Több milliót csalt ki a nő, elfogták a nagyatádi rendőrök

Bár ez tipikusan az az eset, amikor a károsultak miatt inkább fogja a fejét az ember, mondván, ilyen nincs! Mégis: több millió forintot képesek előre átutalni emberek egy internetes hirdetésre.

Aztán néznek, mint hal a szatyorban, hogy nahát, nem kaptam meg, amit vettem. Jelesül egy helyre kis traktort hirdetett valaki a neten. Ketten is átutalták előre a sokmilliós vételárat. Egyikük nagyatádi vagy környékbeli volt, mert az első feljelentés a Nagyatádi Rendőrkapitányságra érkezett az ügyben. 

A nyomaték kedvéért: 2019-ben akadnak ivarérett emberek, akik hozomra átutalnak egy traktorért pár millát, a jelek szerint anélkül, hogy személyesen meggyőződtek volna arról, milyen műszaki állapotban van, egyáltalán, létezik-e a valóságban az érdemdús jármű.

Íme, az eset rendőrségi közleménye.

A nagyatádi rendőrök 2019. április 7-én 3 óra körül a dunújvárosi vasútállomáson – az előzetesen beszerzett információk alapján – elfogtak egy 42 éves nőt, aki ellen a Nagyatádi Rendőrkapitányság csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A helyi lakost előállították a rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették.  

(A nyitókép illusztráció)

Megosztás