Többször is dobogóra állhattak a NUTE úszói

Egy arany-, két ezüst- és négy bronzéremmel zárta a régiós körverseny második állomását a Nagyatádi Úszó és Természetjáró Egyesület. Az idei első versenyükön 28 sportoló képviselte a csapatot a hétvégén Csurgón.

A Nagyatádi Úszó és Természetjáró Egyesület (NUTE) 2019. március 23-án, az V. Somogy és Zala megyei régiós körverseny 2. állomásán, Csurgón versenyzett, ahol 10 egyesület (Barcs, Csurgó, Keszthely, Lenti, Marcali, Nagyatád és Nagykanizsa) 195 résztvevője mérkőzött egymással.

Idei első versenyén 28-an képviselték a csapatot. Közülük 18 sportolónak ez volt az első megmérettetése. A legfiatalabb versenyző 2013-mas, a legidősebb pedig 2002-es születésű.

Az egyesület a következő eredményeket érte el: 1 arany-, 2 ezüst-, 4 bronzérem, továbbá 13 fő oklevél díjazásban részesült, melyet a 4.-6. helyen végzett gyermekek kaptak.

Két éves egyesületként úgy gondolom, hogy az elért eredményeink pozitív visszajelzések számunkra, hogy szabadidős egyesületként is jól végezzük munkánkat – mondta Gáspár Réka, az egyesület elnöke. – A versenyen történt eredményes szereplésünkhöz elengedhetetlen a heti rendszerességgel történő edzésre járás, az alapos felkészülés! Köszönjük Nagyatád Város Önkormányzatának támogatását, melynek köszönhetően ingyenes létesítményhasználat biztosításával, s így a szülők anyagi terheinek mérséklésével hozzájárul a helyi közösség erősítéséhez, az egyesület tagjainak rendszeres sportolásához, valamint a gyermekek eredményes felkészítéséhez! 

Megosztás