Tűz a nagyatádi ipari park területén

200 négyzetméteren égett a száraz fű és az avar az ipari park egy beépítetlen részén szombat délután. A somogyi tűzoltókat húszszor riasztották a hétvégén: Csurgón két autó ütközött, egy pedig árokba borult Barcson.

Húsz alkalommal riasztották a tűzoltókat a második januári hétvégén Somogyban. A péntek különösen mozgalmasnak bizonyult a számos közlekedési baleset miatt. A műszaki mentések mellett az elmúlt napokban kémény-, elektromos- és szabadtéri tüzeknél is szükség volt az egységek munkájára. A megyei műveletirányítási központba háromszor érkezett téves jelzés a hétvégén.

Pénteken reggel a jutai temetőnél összeütközött két személygépkocsi. Aznap délelőtt lecsúszott az útról, árokba hajtott és felborult egy személyautó Barcson, a Darányi utcában. A jármű a tetején állt meg. Műszaki mentés céljából a helyi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. Az egység a kerekeire állította, és áramtalanította a gépkocsit.

Felborult egy személyautó Sántos közelében, a Kaposvár felé vezető úton pénteken délután. Éjszaka pedig villanyoszlopnak ütközött egy másik autó Kaposváron. Az oszlop megsérült a becsapódás következtében, az útszakasz az érintett forgalmi irányban teljes szélességében le kellett zárni a beavatkozás idejére.

Telekiben, a Rózsadomb utcában egy kétszintes, tégla falazatú apartmanház homlokzatán kigyulladt az elektromos mérőóra szekrény pénteken késő éjszaka. A lángokat a szomszéd a siófoki hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta.

Szombaton délután a nagyatádi ipari park egy beépítetlen területén száraz fű és avar égett mintegy 200 négyzetméteren. A riasztott nagyatádi hivatásos tűzoltók egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. 

Vasárnap este két személygépkocsi ütközött Csurgó közelében, az Iharosi úton. Az ütközés következtében az egyik jármű az árokba csapódott, és ott a kerekein állt meg, a másik elhagyta a helyszínt. A csurgói önkormányzati tűzoltók áramtalanították a sérült gépkocsit, és elvégezték a műszaki mentést.

Megosztás