Újabb nagyatádi dzsúdós sikerek

A Nagyatádi Judo Club gyermek- és serdülő korcsoportos sportolói Pakson mérkőztek meg ellenfeleikkel, kiváló eredménnyel zártak. Hatan hoztak haza érmeket a kupaversenyről.

Az október másodikai hétvégén rendezték meg Pakson a XL. Atom Kupát és a Köves László emlékversenyt, melyre a nagyatádi judosok is ellátogattak összesen tíz versenyzővel. A rendezvény nemzetközi szintű volt, Romániából és Szlovákiából is ellátogattak a sportolók a Duna menti megmérettetésre.

A diák kupán és a serdülő kupán is kiválóan teljesítettek az atádi versenyzők, hála az edzők, Novák Szilvia és Batka Gábor felkészítésének: három aranyérmet, egy ezüst, és két bronzérmet hoztak haza a gyerekek, valamint ketten pontszerző helyre küzdötték fel magukat.

Diák C -50 Kg Nagy Timót Ferenc 3.hely (2011-ben születtek)

Diák B +60 Kg Bálizs Balázs 1.hely (2010-ben születtek)

Diák A -54 Kg Nagy Nándor 1.hely (2009-ben születtek)

Diák A -60 Kg Takács Ábel 2.hely (2009-ben születtek)

Serdülő:

-55 Kg Kliment Zalán Hunor 1.hely

-36 Kg Balogh Bíborka 3.hely

-63 Kg Takács Sára 4.hely

-36 Kg Tulézi Botond 5.hely

A fiatalok a hétvégén folytatják a versenyzést: Egerben tartják a Diák B és Diák A korúak országos bajnokságát, ahová szintén el fog utazni a nagyatádi csapat. Novák Szilvia edző megjegyezte, itt is jó eredményekre számítanak, hiszen országos viszonylatban is elég erős az atádi klub.

Takács Ábel és Nagy Nándornak is nagy esélyekkel pályáz akár a dobogó első fokára – mondta az edző. – A novemberi bajnokságon pedig Kliment Zalán fog szerintem jól szerepelni.

Megosztás