Újra nyit a kulturális központ

Várják mától a csoportokat, a szakköröket és a látogatókat. Lesz kiállítás, nyitóbuli, családi programok, táncház és koncertek. A korlátozások miatt azonban az első nagy rendezvény várhatóan csak augusztus 20-án lesz.

Az intézmény június 24-én újra megnyitotta a kapuit a látogatók előtt. A nyári időszakban szerdától péntekig minden nap nyitva áll a csoportok, szakkörök, látogatók előtt.
Hamarosan megnyílik Gerlecz László és Kóczián Zoltán fotókiállítása, június 27-én szombaton nyitó bulit szervez a kulturális központ, hogy a bezártság hosszú időszaka végeztével a zene és a közös tánc élményével ajándékozza meg a fiatalokat.
A nyári időszakban 500 fő alatti rendezvények korlátozás nélkül tarthatók.

Tervezzük a mozi újranyitását is – mondta Pünkösd Márton igazgató. – Július 11-én pedig Kultúr koktél elnevezéssel egy családi programmal készülünk, ahol többek között gyermekjátékok, kézműves foglalkozások, táncház és koncertek is lesznek. Az első nagyrendezvény várhatóan az augusztus 20-i program lesz, mely az idén utcabállal zárul.

A kulturális központ munkatársai készülnek a szüreti felvonulásra, a honvédtalálkozóra, a magyar dal napjára, és ősszel újraindítják a színházi programokat is.

Megosztás