Zúzott a magyar rock!

6 együttes lépett fel az idei Magyar Rock napján szervezett családi napon. A gyerekek bűvészshown, aerobik edzésen vehettek részt, miközben vattacukortól felpörögve ugrálóvárban pattogtak. Fél hattól indult be a koncert.

Az egész városban hallani lehetett a József Attila kollégium udvarán megrendezett rockkoncert sorozat dübörgését. A Nyerges Hagyományőrző Egyesület szervezése nyomán a magyar rock napján családi délutánt szervezett. Napközben vidám, gyermekbarát programok, este pedig zúzós rockzene fogadta az érdeklődőket. 

A családi nap alkalmából délután három órától különféle előadásokkal és kísérő programokkal kedveskedtek a szervezők: míg a színpadon fergeteges bűvészshow, aerobik edzés, néptánc bemutató és Ignácz Jani bácsi nótacsokrának bemutatója zajlott, addig az udvar többi sarkában lovagláson, korongozáson, légvárban ugráláson, és a Déli Farkasok jóvoltából motorozáson vehettek részt a gyerekek. 

A rendezvényen köszöntőt mondott Szászfalvi László országgyűlési képviselő és Ormai istván polgármester.

Fél hattól kezdődött a dübörgés: a koncertsorozatot a Walkür nyitotta, majd óránként újabb előadók léptek a színpadra: A Woodpecker formáció, a Gara Bella, majd a H3 együttes, akiknek a fellépését az Atádhír facebook oldalán élőben közvetítettük:

Az est folytatásában feltekerték a hangerőt és a metálszintet: az Experiment és a neoklasszikus szimfónikus metálzenét játszó Echonald lépett a színpadra, fergeteges, zúzós hangulatot teremtve a város szívében.

A H3 együttes
A H3 együttes
Zúzzon a magyar rock!
Zúzzon a magyar rock!
Metál az ész!
Metál az ész!

Mindemellett fogyott a vattacukor, a hotdog, a kürtös kalács, no meg persze a hideg sör. 

Fotók: Röhrig Dániel

 

Megosztás