Top 10 csicsás karácsonyi alkalmatosság

Már idejekorán elkezdődik a karácsonyi őrület a boltokban. Az eladók évről-évre rengeteg újabb termékkel rukkolnak elő ilyenkor. Ezekből hoztunk tíz olyan példát, amikor egy cseppet túltolták az ünnepi hangulatot.

Az első egy hajpánt, az ünnepnek megfelelően természetesen jár rá a karácsonyfa is. Ám, ha már eljutottunk odáig, hogy ilyet vásárolunk minden családtagnak jusson egy.

Ünnepekkor minden csillog, miért pont a nők legékesebb díszei a hajkoronájuk maradjon ki. A világítós hajdísz választható többféle színben is, nehogy túlságosan elüssön az otthoni dekorációtól.

Világítós vonalon továbbhaladva találtunk egy színpompázatos kis karácsonyfát, az asztalra kiváló választás.

Nálunk Magyarországon a kis Jézus hozza az ajándékot a fa alá. Ám rengeteg dekorációs dolgot véltünk felfedezni, ami a külföldi szokásoknak megfelelően a Mikulással kapcsolatosak. Itt van például ez a csecsebecse, ami még a pezsgős poharainknak is ünnepi megjelenést kölcsönöz.

Nyakkendő gyakori ajándék a férfiaknak a fa alatt. Itt egy figurás kicsit sem komoly küllemet kölcsönző darab.

A gyerekek imádják a játékokat. A rénszarvasos fejdísz kiegészítője pár karika. Ezeket az aggancsra kell dobálni, az nem derül ki, hogy egy-egy ág, több vagy kevesebb pontot ér.

Ha már az egész lakás karácsonyi díszbe öltözött miért pont a mellékhelyiség maradna ki és kell hozzá megfelelő papír is.

 

 

Találtunk még csillogós rémisztő arcú Mikulást is.

 

Illetve a kinti dekor kelléke a figurás tujatakaró.

Végül egy kelléket még választottunk, ez a lánykérések elengedhetetlen tartozéka. Előnye, a hangulatfény mellett, hogy a válasz igen, és nem esetén is alkalmas. (OK, KO)

 

Megosztás