hirdetés
2023. Június 02, Péntek
Kármen, Anita napja

25 milliárdból újítják föl és bővítik a mosdósi kórházat Szerző: Katona József | 2022-04-16 14:28:00 | Címkék: kaposi mór, közbeszerzés, mosdós, bővítés, felújítás, kórház, somogy

A felújított egykori kastélyban egy 80 ágyas ápolási osztály, az új gyermekrehabilitáció és az uszoda kap helyet. Készül egy 140 ágyas pavilon épület is.

hirdetés

Az egykori Pallavicini kastélyt és környezetét felújítják a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház krónikus, rehabilitációs és szociális betegellátási területét érintő fejlesztése érdekében – írja a Napi.hu.

Közös ajánlattevőként a Laterex Építő Zrt. és a ZÁÉV Építőipari Zrt. újíthatja fel a mosdósi kastélyt 24 milliárd 949 millió forintért. A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A feladat meghatározása a következő: a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház krónikus, rehabilitációs és szociális betegellátási területét érintő fejlesztés érdekében, a mosdósi - egykori Pallavicini - kastély és környezetének felújítását és funkcióváltását célzó beruházás tervezési feladatainak ellátása és a kivitelezési munkák elvégzése.

Az egészségügyi létesítmény tervezési területe 23 800 négyzetméter. Készül egy 140 ágyas pavilon épület, a felújított kastélyban pedig a 80 ágyas ápolási osztály, az új gyermekrehabilitáció és az uszoda kap helyet.

A nyertesekkel április 7-én kötött szerződést az ajánlatkérő.

Vissza az előző oldalra