Civil rendőrautókkal csaptak le a szabályszegőkre Szerző: Katona József | 2020-09-30 08:56:00 | Címkék: forgalomellenőrzés, akció, somogy, rendőrség

Az összehangolt akcióban 45 szabálysértő autóvezetőt kaptak el a somogyi rendőrök. Arra figyelmeztetnek: a megyeszerte folytatják az ellenőrzéseket. A rendőrök több esetet fedélzeti kamerákkal is rögzítettek. Videóval!

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei 2020. szeptember 25-én fokozottan ellenőrizték a Balaton-part forgalmát. Az akció célja az agresszív, a sebességet túllépő járművezetők, a többi közlekedőt veszélybe sodró, illetve hátrányba hozó szabálytalanságokat elkövető autósok forgalomból való kiszűrése volt. A rendőröknek egyebek között gyorshajtás, elsőbbségadási szabályok megsértése, előzési tilalom, kötelező haladási irány, illetve záróvonal figyelmen kívül hagyása miatt kellett intézkedniük. Az ellenőrzést hat civil és három járőrautó segítette.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az év hátralévő részében megyeszerte tervez további, ehhez hasonló jellegű forgalom-ellenőrzéseket. Arra kérik a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti szabályokat! Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megkerülve vezetnek!

Vissza az előző oldalra