hirdetés
2019. Augusztus 18, Vasárnap
Ilona napja

Egy haragos gyújtogatott háromszor is éjszaka 2019-02-05 15:16:24 | Címkék: katasztrófavédelem, leégett, gyújtogatás, somogy, kigyulladt

A rendőrök egy napon belül azonosították a gyanúsítottat. Mint ismert, tegnap éjszaka több bejelentés is érkezett, hogy Öreglakon ismeretlen elkövető három ingatlannál szalmabálákat és melléképületeket gyújtott fel.

Az esetről tegnap írtunk, a katasztrófavédelem híréhez hozzátéve, hogy minden bizonnyal gyújtogatás történt.  A környező házakban többen is tartózkodtak, de személyi sérülés nem történt.

A nyomozás során beszerzett információk alapján a rendőrök látókörébe került egy helyi lakos, akit a körzeti megbízottak 2019. február 5-én a reggeli órákban elfogtak, és a Fonyód Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók az 51 éves férfit – őrizetbe vétele mellett – rongálás vétség és közveszély okozása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. H. Lajos vallomásában elmondta, hogy azért gyújtotta fel a bálákat és az épületeket, mert haragudott azok tulajdonosaira.

Haragudott a gyújtogató
Haragudott a gyújtogató - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Vissza az előző oldalra