hirdetés
2019. Október 24, Csütörtök
Salamon napja

Felakasztotta magát, a rendőrök újraélesztették 2019-05-15 13:36:35 | Címkék: öngyilkossági kísérlet, rendőrök, újraélesztés, somogy

Tegnap este érkezett a bejelentés a megyei rendőr-főkapitányságra: egy férfi felakasztotta magát a háza padlásán, Balatonszentgyörgyön. A felesége levágta a kötélről, a kiérkező körzeti megbízottak pedig újraélesztették.

hirdetés

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. május 14-én 20 óra 22 perckor bejelentés érkezett, hogy Balatonszentgyörgyön egy férfi öngyilkosságot kísérelt meg. A bejelentő elmondta, hogy a férje felakasztotta magát a házuk padlásán, majd a szomszédja segítségével levágták a kötélről és megkezdték az újraélesztését. A közelben szolgálatot teljesítő balatonkeresztúri körzeti megbízottak haladéktalanul a helyszínre sietettek és átvették az eszméletlen férfi újraélesztését, akinek pulzusa és légzése sem volt. Holdosi Attila r. főtörzsőrmester végezte a mellkaskompressziót, míg társa, Berkes Dániel r. őrmester figyelte a személy pulzusát és vonalban volt a mentőszolgálattal. A szakszerű szívmasszásnak köszönhetően a férfi vérkeringése újra beindult, majd a kiérkező mentők stabilizálták az állapotát és kórházba vitték.

(A nyitókép illusztráció)

Vissza az előző oldalra