Kamion személyautóval ütközött össze Mikénél 2019-11-28 08:14:18 | Címkék: baleset, kamion, személyautó, somogy

Mike határában, a Mike és Kadarkút közti útszakaszon egy kamion és egy személyautó ütközött ma reggel. Jelenleg is teljes útzár van érvényben. Cikkünket frissítjük!

Frissítés 10.30-kor: 

Frissítés 9.22-kor:

A helyszínről jelentkező munkatársunk a következőkről tájékoztatott. A baleset elszenvedője két berzencei nyugdíjas volt. Kaposvárra tartottak egy régebbi típusú Suzuki gépjárművel, amikor feltehetően gyorshajtás következtében a Mike utáni kettős kanyarban kisodródtak, és áthajtottak a szemközti sávba. Itt a szemből érkező kamion vontatványának ütközött a Suzuki az oldalával. A karambol következtében az autó oldala valósággal letépődött. Az autó sebességmérője 110 km/h-nál akadt ki. Értesüléseink szerint az idős pár éppen kórházba tartott. A sofőr súlyosan megsérült, több végtagja eltört. A másik utas könnyebb sérüléseket szerzett.

Hamarosan helyszíni videóval és fotókkal jelentkezünk!

Frissítés 9.07 órakor:

Ebben a percben érkezett meg a rendőrség hivatalos tájékoztatása:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. november 28-án 6 óra 45 perc körül, a 6616-os számú út Mike és Kadarkút közötti szakaszán, Mike külterületén – eddig tisztázatlan körülmények között – egy tehergépjármű és egy személyautó ütközött össze. A baleset következtében a személyautóval közlekedő két személy is megsérült, a helyszíni vizsgálatok alapján mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek. A rendőrök az érintett útszakaszt a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalom jelenleg már félpályán halad, de továbbra is kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét- adta hírül a rendőrség sajtóreferense.

Frissítés 8.47 órakor:

Feloldották az útzárat az érintett útszakaszon, de jelenleg is rendőrök irányítják a forgalmat. 1-2 kilométeres kocsisor torlódott fel a 3/4 órás helyszínelés ideje alatt. Megtudtuk azt is, hogy a baleset pontosan a falu külterületén lévő kettős kanyarban történt. A rendőri forgalomirányítás a Mike-Lábod-Nagykorpád útkereszteződést is érinti.

Közben olvasóinktól két helyszíni felvételt is kaptunk, köszönjük!

8.14 órakor:

Egy sódert szállító kamion és egy személyautó karambolozott ma reggel 7 óra előtt a Mikét Kadarkúttal összekötő 6616-ös úton. Az ütközés következtében a teherautó felborult, a személyautóba ketten beszorultak. A helyszínre a Nagyatádi Hivatásos, a Kadarkúti Önkormányzati és a Mikei Önkéntes Tűzoltók vonultak ki. Feszítővágó segítségével kiszabadították az autó utasait. Értesüléseink szerint mindkettőjük sérülései súlyosak. Őket rohammentővel szállították kórházba. Az útszakaszon jelenleg is teljes útzár van érvényben.

Kamion szemályautóval ütközött össze Mikénél
Kamion szemályautóval ütközött össze Mikénél - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Vissza az előző oldalra