Kamion személyautóval ütközött össze Mikénél

Mike határában, a Mike és Kadarkút közti útszakaszon egy kamion és egy személyautó ütközött ma reggel. Jelenleg is teljes útzár van érvényben. Cikkünket frissítjük!

Frissítés 10.30-kor: 

Frissítés 9.22-kor:

A helyszínről jelentkező munkatársunk a következőkről tájékoztatott. A baleset elszenvedője két berzencei nyugdíjas volt. Kaposvárra tartottak egy régebbi típusú Suzuki gépjárművel, amikor feltehetően gyorshajtás következtében a Mike utáni kettős kanyarban kisodródtak, és áthajtottak a szemközti sávba. Itt a szemből érkező kamion vontatványának ütközött a Suzuki az oldalával. A karambol következtében az autó oldala valósággal letépődött. Az autó sebességmérője 110 km/h-nál akadt ki. Értesüléseink szerint az idős pár éppen kórházba tartott. A sofőr súlyosan megsérült, több végtagja eltört. A másik utas könnyebb sérüléseket szerzett.

Hamarosan helyszíni videóval és fotókkal jelentkezünk!

Frissítés 9.07 órakor:

Ebben a percben érkezett meg a rendőrség hivatalos tájékoztatása:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. november 28-án 6 óra 45 perc körül, a 6616-os számú út Mike és Kadarkút közötti szakaszán, Mike külterületén – eddig tisztázatlan körülmények között – egy tehergépjármű és egy személyautó ütközött össze. A baleset következtében a személyautóval közlekedő két személy is megsérült, a helyszíni vizsgálatok alapján mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek. A rendőrök az érintett útszakaszt a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalom jelenleg már félpályán halad, de továbbra is kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét- adta hírül a rendőrség sajtóreferense.

Frissítés 8.47 órakor:

Feloldották az útzárat az érintett útszakaszon, de jelenleg is rendőrök irányítják a forgalmat. 1-2 kilométeres kocsisor torlódott fel a 3/4 órás helyszínelés ideje alatt. Megtudtuk azt is, hogy a baleset pontosan a falu külterületén lévő kettős kanyarban történt. A rendőri forgalomirányítás a Mike-Lábod-Nagykorpád útkereszteződést is érinti.

Közben olvasóinktól két helyszíni felvételt is kaptunk, köszönjük!

8.14 órakor:

Egy sódert szállító kamion és egy személyautó karambolozott ma reggel 7 óra előtt a Mikét Kadarkúttal összekötő 6616-ös úton. Az ütközés következtében a teherautó felborult, a személyautóba ketten beszorultak. A helyszínre a Nagyatádi Hivatásos, a Kadarkúti Önkormányzati és a Mikei Önkéntes Tűzoltók vonultak ki. Feszítővágó segítségével kiszabadították az autó utasait. Értesüléseink szerint mindkettőjük sérülései súlyosak. Őket rohammentővel szállították kórházba. Az útszakaszon jelenleg is teljes útzár van érvényben.

Megosztás