hirdetés
2022. December 08, Csütörtök
Mária napja

Késsel fenyegetett a buszmegállóban Szerző: Katona József | 2022-05-10 08:25:00 | Címkék: kifosztás, fenyegetés, barcs, rendőrség, somogy

Kiabálva, miközben kifosztás miatt már elfogatóparancsot adtak ki ellene korábban. Az 52 éves körözött garázdát elfogták a barcsi rendőrök.

hirdetés

Az 52 éves barcsi lakos 2022. május 8-án délután egy barcsi buszmegállóban késsel a kezében kiabálva fenyegetett meg egy 19 éves fiatalt. Cselekménye a megállóban tartózkodókban megbotránkozást és riadalmat keltett, agresszív magatartásával csak egy másik ott várakozó férfi közbelépésére hagyott fel.

A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták, zsebkését lefoglalták. Ellenőrzése során megállapították, hogy ellene a Pesti Központi Kerületi Bíróság kifosztás bűntett miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök az agresszort előállították a Barcsi Rendőrkapitányságra, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vételét követően a főkapitányság fogdájára vitték.

A rendőrség felvétele.
A rendőrség felvétele.

 

Vissza az előző oldalra