hirdetés
2023. Február 08, Szerda
Aranka napja

Lángoló kamion az autópályán 2018-02-28 08:44:33 | Címkék: égő, katasztrófavédelem, kamion, láng, somogy, tűzoltóság, kigyulladt

Ma éjszaka az M7-es autópályán kigyulladt egy pékárukat szállító kamion. A kamion teljes egészében égett. A helyszínre érkező tűzoltóknak sikerült a lángokat megfékezni. Sérülés nem történt a baleset során. Frissítve!

11.41: Újra járható az M7-es autópálya Kőröshegynél. A forgalom 60 km/órás sebességkorlátozás mellett indulhatott meg.

10.05: Továbbra is zárva tartják az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalát Kőröshegynél!A forgalmat a 125-ös csomópontnál a 7-es főútra terelik.
Mint korábban hírt adtunk róla, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy teherautó az M7-es autópálya 121-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon, Kőröshegy térségében. A tűzesethez a siófoki hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az utómunkálatok miatt a forgalmat még mindig kiterelik a 125-ös csomópontnál a 7-es főútra, ahonnan Zamárdi után a 112-es kilométernél lehet visszatérni a pályára.

A tűzeset az M7-es autópálya 121-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon, Kőröshegy térségében történt. A helyszínre a siófoki hivatásos tűzoltókat riasztották. Kiérkezésük után egy vízsugárral sikerült megfékezniük a lángokat. Az eset során szerencsére senki sem sérült meg.

A kamion pékárukat szállított
A kamion pékárukat szállított - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

A lángoló kamion az egész Budapest felé tartó sávot beborították
A lángoló kamion az egész Budapest felé tartó sávot beborították - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Forrás és fotók: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Vissza az előző oldalra