hirdetés
2023. Február 06, Hétfő
Dorottya, Dóra napja

Mentőhelikopter ment a fejtetőre állt kocsihoz Szerző: Katona József | 2022-09-17 16:06:00 | Címkék: patosfa, fejtetőre borult, sérült, mentőhelikopter, somogy, tűzoltó

Két autó is árokba borult és fejtetőre állt ma délután. Az egyik baleset Dél-Somogyban történt, ott jelenleg is teljes útzár van, és mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A másik Szőcsénypuszta közelében történt.

Súlyos közúti balesethez riasztották a tűzoltókat és a mentőket Dél-Somogyban: Lad és Patosfa között, utóbbi település közelében kisodródott az útról, majd fejtetőre állt egy autó. A helyszínen teljes útzár van.

Információink szerint a személyautóban ketten utaztak. A szigetvári hivatásos tűzoltók és a mentők mellett egy mentőhelikopter is a helyszínre érkezett. Az érintett útszakaszt lezárták a baleset miatt. 

Marcali és Szőcsénypuszta között szintén nemrég borult a tetejére egy gépkocsi. Csak a vezetője utazott benne. A marcali tűzoltókon kívül a mentők is a helyszínre érkeztek. A hatósági beavatkozás idejére félpályán lezárták az érintett útszakaszt.

Szintén ma ment bele egy autó egy másikba Komlósdon, ott nem sérült meg senki.

(A nyitókép illusztráció)

Vissza az előző oldalra