hirdetés
2023. Február 08, Szerda
Aranka napja

Naponta verte az élettársát, és annak kisgyermekét is bántalmazta Szerző: Katona József | 2022-02-04 11:01:00 | Címkék: kapcsolati erőszak, istvándi, bántalmazás, somogy, rendőrség

Tavaly december eleje óta napi rendszerességgel verte az élettársát egy istvándi férfi, aztán annak másfél éves kisgyermekét is bántalmazta - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Istvándiban egy helyi lakos 2021. december eleje óta napi rendszerességgel verte meg élettársát, legutóbb január 28-án a rendőrség közleménye szerint.

A bántalmazások során a sértettnek súlyos sérülései keletkeztek. A rendőrök a bejelentést követően a feltételezett elkövetőt a lakhelyén elfogták, és előállították a Barcsi Rendőrkapitányságra. Az eljárás során kiderült, hogy az agresszor január 24-én a sértett másfél éves gyermekét is bántalmazta, amelynek során a kisfiú 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A nyomozók a 37 éves férfit - bűnügyi őrizetbe vétele mellett - kapcsolati erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Vissza az előző oldalra