Nem találtak illegális bevándorlókat tegnap

Mint arról korábban beszámoltunk, a Nagyatádot Berzencével összekötő közút melletti erdőben kutattak a rendőrök tegnap határsértők után.

Tegnap két cikkben is értesítettük olvasóinkat arról, hogy a rendőrség nagy erőkkel illegális bevándolról után kutat a Berzence közeli erdőkben. Nem sokkal dél után még csak annyi információ állt rendelkezésünkre, hogy illegális bevándorlókról kaptak bejelentést a déli határszakaszról, ezért vonultak a helyszínre. Tegnap délután olvasóink jelezték is, hogy fokozott rendőri ellenőrzést tapasztaltak az említett útszakaszon, így a stáb is a helyszínre ment. Az ott készült fotókat és videót továbbra is megtekintehetik oldalunkon. Ma reggel a rendőrségi kutatás eredményéről és esetleges folytatásáról érdeklődtünk a rendőrség szóvivőjénél. Az alábbi választ kaptuk:

– Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a tegnapi kutatási akció során illegális migránsokat nem találtunk. A térségben az illegális migráció megakadályozása érdekében folytatott ellenőrzések folyamatosak– írta az Atádhírnek Batta Zsolt Iván Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Fotók: Röhrig Dániel

Megosztás