hirdetés
2019. Augusztus 20, Kedd
Állami ünnep, István, Vajk napja

Önkéntes tűzoltók versengtek Bolháson Szerző: Pál Marietta | 2019-05-25 13:58:13 | Címkék: verseny, bolhás, somogy, tűzoltók

Tíz önkéntes egyesület érkezett szombaton a bolhási Tűzoltó Egyesületek Találkozójára, hogy megmérettessék magukat staféta és retro kismotorfecskendő-szerelésben.

A délelőtt kezdődő rendezvény nyitányaként a megye önkéntes csapatainak lánglovagjai staféta ügyességi versenyben mérték össze gyorsaságukat. Ezt követően a retro kismotorfecskendő-szerelésben mérkőztek meg a résztvevők. A két versenyszám összideje döntötte el, ki állhat a dobogó tetejére. A megjelent tíz csapatból négy hölgyekből állt, így két kategóriában hirdettek nyertest. Férfi kategóriában a leggyorsabbnak bizonyultak a balatonszentgyörgyiek, hajszállal maradt le a Segesdi ÖTE, míg a bronzérmet a mikeiek tudták idén hazavinni. A női kategória győztesei a házigazdák, azaz a bolhási egyesület lányai lettek. Segesd itt is szépen szerepelt, és a hölgyek ezüstöt érdemeltek. A harmadik helyre pedig a Balatonszentgyörgy küzdötte fel magát. A délután sem maradt programok nélkül. Oszvald Marikát, a Marcato Ütőegyüttest vagy például a Desperadot hallhatta a közönség. Az est zárásaként utcabálon vígadhatnak a táncoslábúak.

Tűzoltóverseny
Tűzoltóverseny - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Vissza az előző oldalra