hirdetés
2020. Október 24, Szombat
Salamon napja

Őrizetbe vették a somogyvári focistát, aki kiverte egy szurkoló szemét Szerző: Herr Dávid | 2020-10-08 15:08:00 | Címkék: megvakít, szem, palack, somogyvár, foci

Súlyos erőszakba torkollt vasárnap egy MB II-es bajnoki meccs Somogyban: egy játékos szóváltásba keveredett az ellenfél klubjának egyik tagjával, tettlegességig fajult a vita, és egy PET palackkal kiütötte a szemét.

Erőszakba torkollt vasárnap a Somogyvár és a Kaposmérő csapata közti megye kettes bajnoki meccs a második félidőben. Az eseményekről több internetes hírportál is beszámolt.
Feszült volt a légkör a mérkőzés során, szálltak a szitokszavak, négy kiállítás is történt. A második félidőben éppen lecserélték a somogyváriak egyik játékosát, aki levonulás közben pörlekedni kezdett a Kaposmérő klubjának egyik elnökségi tagjával. A férfi már leült a kispadra, amikor újra elöntötte az indulat: megragadott egy ásványvizes műanyag palackot, és nekidobta az illetőnek. A palack akkora erővel találta el az áldozat bal szemét, hogy szó szerint kiverte azt, és már műtéti úton sem lehetett megmenteni. A tettes játékengedélyét már bevonták, a fonyódi rendőrök a 34 éves férfit őrizetbe vették. A nyomozók garázdaság és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a somogyvári játékost.

(A nyitókép illusztráció)

Vissza az előző oldalra