2023. Március 22, Szerda
Beáta, Izolda napja

Vádemelés a késelő gyilkos ellen 2017-11-03 10:47:39 | Címkék: balatonföldvár, kék fény, gyanusított, vádemelés, gyilkosság, rendőrség, somogy

A férfi különös kegyetlenséggel követte el tettét: többször fejbe ütötte kővel, majd rengetegszer megszúrta áldozatát.

A rendőrség vádemelési javaslattal zárta a nyomozást annak a férifnak az ügyében, aki áprilisban feltételezhetően meggyilkolta ismerősét. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy látrányi lakos ellen.

2017. április 18-án az esti órákban holtan találtak rá egy férfire Balatonföldvár egyik utcájában. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján bűncselekmény áldozata lett. A gyilkost kaposvári, siófoki és balatonföldvári rendőrök együttes erővel keresték. A bejelntéstől számított 4 órán belül a gyanúsítottat elfogták. A látrányi lakost megalapozott gyanúval állították elő, ugyanis a bűncselekmény elkövetése előtt nézeteltérése volt az áldozattal. A gyilkosságot különös kegyetlenséggel hajtotta végre az elkövető: egy kődarabbal többször fejen ütötte, majd mintegy negyvenszer megszúrta késsel. A sértett még a helyszínen belehalt sérüléseibe.

 Vissza az előző oldalra