Változik a menetrend a hosszú hétvégén

Jó hír: a héten ma van az utolsó munkanap. Ehhez kapcsolódóan jelzi a Volánbusz, hogy megnövekedett utasforgalomra kell számítani. A november 1-jén kezdődő hosszú hétvégén változik a helyközi járatok közlekedési rendje.

November 1-jén, pénteken a munkaszüneti napnak megfelelő menetrend lesz érvényben, míg 2-án, szombaton a szabadnap, 3-án, vasárnap pedig a munkaszüneti nap szerint közlekednek az autóbuszok. Ezeken a napokon az átlagosnál nagyobb utasforgalom várható. A Volánbusz ezen a hétvégén is fokozott figyelemmel kíséri a járatok telítettségét, és mindent megtesz a kényelmes utazás biztosítása érdekében. November 4-én, hétfőn már a munkanapokon megszokott menetrend szerint indulnak a járatok.
Kérjük utasainkat, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a Volánbusz honlapján. A megnövekvő forgalom miatt érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy november 1-től már csak a 2019/2020-as tanév első félévére kiadott diákigazolvány matricák az érvényesek.
A hosszú hétvégén érvényes menetrenddel kapcsolatos részletes tájékoztatás itt érhető el

 

Megosztás