Villanyoszlop dőlt az autóra, tűzijáték okozott tüzet

Huszonhárom alkalommal kérték a somogyi tűzoltók segítségét a hétvégén. Böhönyén egy autó döntött ki egy villanyoszlopot, Nagybajomban tűzijátékkal gyújtották fel a tujákat, iszapba ragadt kutyát is mentettek.

Árokba hajtott és hídfőnek ütközött egy személyautó szilveszter napján Marcaliban, a Szigetvári utcában. Az autóban összesen hárman utaztak, az eset során ketten megsérültek, őket a mentők kórházba szállították. A műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói végezték.

Fotó: Marcali HTP
Fotó: Marcali HTP

Böhönyén árokba hajtott egy gépkocsi a 61-es főút Ady Endre utcai szakaszán. A baleset során a jármű kitört egy villanyoszlopot, amely az autóra dőlt. A település önkormányzati és önkéntes tűzoltói áramtalanították a kocsit, amelyben ketten utaztak. A leszakított villanyvezeték miatt három házban volt áramkimaradás, de a helyreállítást rövid időn belül megkezdték a szolgáltató munkatársai.

Fotó: Böhönye ÖTP
Fotó: Böhönye ÖTP

Ahogy beköszöntött az újév, máris tűzoltói segítségre volt szükség Nagybajomban. Tűzijáték okozott tüzet a Fő utcán, ahol meggyulladt egy tíz méter hosszú és négy méter magas tujasor. A lángok veszélyeztették a közeli melléképületet, de a böhönyei önkormányzati tűzoltóknak sikerült időben megfékezni a tüzet, ám az épület rendőnyei megolvadtak. 

Két autó ütközött össze péntek éjjel, Kaposváron az Áchim András utcában. Az egyik jármű sofőrét a kaposvári hivatásos tűzoltók feszítő-vágóval szabadították ki az összeroncsolódott gépkocsiból, majd a mentőkkel közösen kiemelték a járműből. A tűzoltók áramtalanították mindkét autót. 

Fotó: Kaposvár HTP
Fotó: Kaposvár HTP

Patak iszapjába ragadt egy kutya péntek délután, Siófok Attila utcájában. Az ebet arra járók vették észre, de nem tudtak rajta segíteni, ezért a siófoki hivatásos tűzoltók segítségét kérték. Az egység kiemelte a kutyát a patakból, majd átadták a helyi állatvédő egyesület munkatársának, aki gondoskodott további sorsáról. 

Fotó: Siófok HTP
Fotó: Siófok HTP

 

Megosztás