hirdetés
2019. Október 24, Csütörtök
Salamon napja

Zuhanyzó lányokat kukkolt és videózott 2019-07-09 08:54:26 | Címkék: telefon, kukkoló, somogy, balaton, rendőrség

Egy zamárdi ifjúsági táborban bilincselték meg a rendőrök a 41 éves férfit. Mint kiderült, a mellékhelyiségből áthajolva készített felvételeket a telefonjával a zuhanyzó lányokról, akik a Balaton Soundon fesztiváloztak.

hirdetés

A szomszédos mellékhelyiségből áthajolva, felülről videózta telefonjával a zuhanyzó lányokat egy férfi az egyik zamárdi táborban  - ezt az Index egyik olvasója jelezte az internetes lapnak. Ő vette észre a kukkolót, majd rögtön körbeírt a táborban lévő munkatársainak. A Balaton Soundon dolgozó, illetve fesztiválozó lányok közül többen is jelezték, hogy látták a gyanús alakot. A feljelentésük nyomán lépett akcióba a rendőrség.

A megyei főkapitányság közleménye szerint "a Siófoki Rendőrkapitányságon 2019. július 6-án egy hölgy feljelentést tett arról, hogy egy zamárdi ingatlan fürdőszobájának ablakában egy kézben tartott mobiltelefont látott. A nyomozók a széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően másnap a helyszín közelében elfogtak egy 41 éves férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A rendőrök a budapesti lakostól egy mobiltelefont és számítástechnikai eszközöket foglaltak le, majd a beszerzett adatok alapján tiltott adatszerzés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki."

Éppen néhány napja írtunk arról, hogy Balatonbogláron egy szállásadó fürdőszobákba rejtett kamerákkal kukkolta a hölgyvendégeit.

 

Vissza az előző oldalra