13 éves eltűnt kislányt keresnek

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 13 éves lány eltűnésének ügyében. A lány augusztus végén megszökött otthonról, azóta nem látták.

Nikloics Ramóna 2020. augusztus 29-én megszökött kaposvári otthonából, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Eltűnését egyik hozzátartozója jelentette a rendőrkapitányságon. Utoljára fekete edzőcipőt, kék, térdig érő farmernadrágot és fehér pólót viselt.

Eltűnésekor Információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a lány továbbra is Kaposváron tartózkodhat, de a felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/502-700 (2553-as mellék) telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Megosztás