800-szor hívta a nőt, a munkahelyét felgyújtással fenyegette

A kolléganőit is rendszeresen hívta a munkahelyük nyilvános telefonszámán, hangosan kiabálva fenyegette a dolgozókat, hogy megöli őket és felgyújtja az üzletet.

Személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat az ügyészség azzal a szegedi férfival szemben, aki – mivel az interneten megismert kaposvári asszonyt mobiltelefonján nem érte el – ismerőse kolléganőit hívta rendszeresen munkahelyük nyilvános telefonszámán.

A vádiratban foglaltak szerint a vádlott a kaposvári nővel több évig tartotta a kapcsolatot interneten és telefonon keresztül, majd személyesen is találkoztak, azonban baráti viszony maradt közöttük, ennek ellenére a férfi továbbra is gyakran kereste a nőt.

A vádlott tudta azt, hogy az asszony hol dolgozik, ezért ha a nő nem fogadta munkája miatt mobiltelefonján a hívásait, a munkahelyét tárcsázta. A férfi 6 hónap alatt közel 800 alkalommal telefonált, amely hívások során hangosan kiabálva a dolgozókat egyebek mellett megöléssel és az üzlet felgyújtásával fenyegette, ha nem tudott ismerősével beszélni.

Az ügyészség próbára bocsátást indítványozott a vádlottal szemben.

Depositphotos
Depositphotos

 

Megosztás