Álláskeresőből vállalkozóvá – pályázati felhívás

Akár 3 millió forinttal is megsegítheti az álláskeresők vállalkozóvá válását a Somogy Megyei Kormányhivatal. A támogatásra április 10-ig jelentkezhetnek a kiírás feltételeinek megfelelők.

A pályázaton részt vehet, aki a pályázat benyújtását közvetlenül megelőzően legalább egy hónapja folyamatosan álláskeresőként nyilvántartott volt, vagy rehabilitációs ellátásban illetve rehabilitációs járadékban részesül. Valamint vállalja önmaga foglalkoztatását munkaviszonyon kívüli tevékenységgel minimum 3 évig.

Ha az igényelt támogatási összeg nem haladja meg a 2 millió forintot, a támogatás vissza nem térítendő.

A pályázatokat a Somogy Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályra kell benyújtani. A pályázó választhatja a személyes, postai, vagy elektronikus úton történő benyújtását. A benyújtás határideje: 2019. április 10. 14.00 óra

A pályázatot a részletes pályázati egységcsomagban foglaltak szerint kell összeállítani. A csomag térítésmentesen átvehető a Somogy Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályán, illetve a Somogy Megyei Kormányhivatal Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályain, illetve kinyomtatható a www.kormanyhivatal.hu/hu/somogy honlapról.

A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető a foglalkoztatas@somogy.gov.hu email címen.

(Somogy Megyei Kormányhivatal)

Megosztás