Barcson kigyulladt egy kisbusz, több karambol az utakon

Hat tűzesethez és nyolc műszaki mentéshez, főként balesetekhez riasztották a somogyi tűzoltókat a hétvégén. Mesztegnyőn árokba hajtott egy autó, karambol miatt Kaposvárról három, Batéból két sérültet vittek kórházba.

Balesethez vonultak péntek délután a kaposvári hivatásos tűzoltók. Kaposvár, Szigetvári utcájában egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött. A járművekben összesen heten utaztak, a mentők három sérültet szállítottak kórházba.

Fotó: Kaposvár HTP
Fotó: Kaposvár HTP

Szombaton kigyulladt egy kisbusz szombat délután Barcson, a Mező utcában. A barcsi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A tűz nem terjedt át a garázsra. Az eset során senki sem sérült meg.

Fotó: Barcs HTP
Fotó: Barcs HTP

Vasárnapra virradó éjjel árokba hajtott egy személyautó Mesztegnyőn. A marcali hivatásos tűzoltók az autómentővel közösen emelték ki az összeroncsolódott járművet az árokból, amelynek vezetőjét a mentők kórházba szállították. 

Fotó:Marcali HTP
Fotó:Marcali HTP

A hét utolsó napjának estéjén újabb balesethez vonultak a tűzoltók Somogyban. Baté határában ütközött össze két személyautó, amelyek műszaki mentését a kaposvári hivatásos tűzoltók végezték. Az eset során ketten megsérültek, őket a mentők kórházba szállították.

Fotó: Kaposvár HTP
Fotó: Kaposvár HTP

Megosztás