Drograzzia a balatonparton

Több mint száz rendőrrel csaptak le a kábítószer-kereskedőkre Siófokon és több Balaton-parti városban. 22személyt állítottak elő az akció során.

Előzetesen beszerzett információk alapján tegnap összehangolt akció keretében intézkedtek a Siófoki Rendőrkapitányság rendőrei a Készenléti Rendőrséggel együttműködve a déli parton, főleg Siófokon. Ennek célja az illegális drogokkal kereskedő és azokat terjesztő személyek előállítása volt, valamint hogy felszámolják ennek hálózatát.  

A rendészet munkatársai sikerrel jártak: a bevetés 22 gyanúsított előállításával végződött, ebből 11-et kábítószer-kereskedelem bűntette miatt, 8 főt pedig kábítószer-birtoklás vétsége miatt hallgattak ki. A kábítószerterjesztéssel meggyanúsított illetők közül 7 főt őrizetbe vettek és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. 

A rendőrök a több lakásban tartott kutatás eredményeként többféle kábítószergyanús fehér port, növényi törmeléket, illetve készpénzt foglaltak le. A bűncselekményből származó vagyon elkobzása érdekében a helyszíneken gépjárműveket, ékszereket, műszaki cikkeket és mobiltelefonokat foglaltak le.

 

Megosztás