Eltűnt egy 9 és egy 17 éves lány ma hajnalban

Mindketten ma hajnalban távoztak ismeretlen helyre, és mindkét lány Fonyódról tűnt el. A rendőrség kérdésünkre megerősítette: a két lány feltehetően egymás társaságában lehet.

Frissítés 14.30 óra: A rendőrség percekkel ezelőtt értesítette szerkesztőségünket, hogy a közleményekben szereplő két fiatal lányt épségben megtalálták.

A rendőrség ma délelőtt adott ki két külön felhívást.

A Fonyódi Rendőrkapitányság 14030-157/213/2019. számon folytat körözési eljárást Ráduly Vanda Laura fonyódi lakos eltűnése miatt, aki 2019. július 12-én ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A személy felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérjük!

A Fonyódi Rendőrkapitányság 14030-157/214/2019. számon folytat körözési eljárást Szép Napsugár fonyódi lakos eltűnése miatt, aki 2019. július 12-én ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A személy felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérjük!

Szép Napsugár haja hosszú, szőke. Eltűnésekor fehér színű sportcipőt és tépett térdű farmernadrágot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható lányok tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Fonyódi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Az Atádhír kérdésére a megyei rendőr-főkapitányságon megerősítették: a két lány a jelek szerint egymás társaságában lehet.

Szép Napsugár
Szép Napsugár
Ráduly Vanda Laura
Ráduly Vanda Laura

 

Megosztás