Fojtogatta az eladót, majd kifosztotta a kasszát az ittas férfi

Fojtogatta és bántalmazta az eladónőt, majd a kasszát is kiürítette egy férfi, mert nem szolgálták ki a boltban. Tegnap késő délután történt az eset Somogyban. Az eladónő az utcára menekült, ott kiáltott segítségért.

Súlyos testi sértés és kifosztás miatt indított eljárást a Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 55 éves helyi lakossal szemben. Az ügy adati alapján a férfi 2020. április 3-án késő délután betért egy ital- és dohányboltként működő ráksi üzletbe. Az eladó tájékoztatta, hogy az időpontra tekintettel, szeszes itallal már nem szolgálhatja ki, amitől az amúgy is ittas állapotban lévő férfi feldühödött, és a nő sálját megragadva fojtogatni, valamint bántalmazni kezdte őt. A sértett a földre esett, amit a támadó kihasználva az üzlet kasszájából a bevétel egy részét eltulajdonította. Az utcára menekülő nő a bolt előtt kért segítséget. A járókelők az eladót biztos helyre kísérték, a férfit pedig a rendőrök kiérkezéséig feltartották.

A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt perceken belül elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók L. Imrét kifosztás és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

 

 

Megosztás