Halálos baleset történt ma reggel

A Somogy megyei Szentbalázs külterületén egy 52 éves férfi vesztette életét – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Frissítve 11.11kor: Zavartalan a forgalom. Az érintett útszakaszon 9 óra 53 percig félpályás forgalomkorlátozás volt érvényben. A baleset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Letért az úttestről, majd egy fának csapódott csütörtök reggel egy személyautó Szentbalázs külterületén, a 66-os számú főúton.
A jármű sofőrjét a kaposvári hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel kiszabadították, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak. Az egységek áramtalanították az autót és a baleset következtében megsérült, mintegy húsz méter magas fát motorfűrésszel eltávolították, amely veszélyeztette a közúti forgalmat. 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. június 11-én 6 óra 36 perckor a 66-os számú út 47. kilométerszelvényében, Szentbalázs külterületén egy személyautó – eddig tisztázatlan körülmények között – lesodródott az úttestről, és egy fának ütközött. A baleset következtében az autó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett félpályán halad.

A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét.

Megosztás