Hárman sérültek a balesetben, teljes útzár!

Visszafordítják Kadarkút felől a járműveket, a kaposfői körforgalomtól pedig nem engedik őket Bárdudvarnok felé: egy kamion és egy személygépkocsi ütközött. Az elsődleges információk szerint hárman sérültek meg.

Frissítés: Megkaptuk a helyszíni felvételeket is a délelőtti hármas karambolról.

Frissítés: A legfrissebb információk szerint hármas karambol történt. Két személyautó és egy kamion ütközött össze Bárdudvarnok és Kaposfő között. Egy sérültet a mentők megfigyelésre kórházba szállítanak. Az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett már halad a forgalom.

Olvasóinktól kaptuk a hírt, ők jelenleg a Kaposvár felé tartó autóbuszon ülnek: nem tudnak továbbmenni, a járműveket visszafordítják Kadarkút irányába. 

Érdeklődésünkre a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata megerősítette: valóban baleset történt Bárdudvarnoknál, egyelőre tisztázatlan körülmények között összeütközött egy teherautó és egy személygépkocsi. Információik szerint három sérülthöz érkeztek a mentők a helyszínre. Hozzátették: teljes útzár van, Kadarkút irányába visszafordítják a járműveket, a kaposfői körforgalomtól pedig nem engedik továbbmenni őket Bárdudvarnok irányába.

Megosztás