Hársfavirágot gyűjtött, majd bozótvágóval támadott

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emeltek vádat azzal a nővel szemben, aki bozótvágóval támadt egy másik asszonyra.

A 30 éves vádlott és élettársa 2021 júliusában hársfavirágot gyűjtöttek egy Barcshoz közeli faluban oly módon, hogy a földről elérhető ágakat egy bozótvágóval levágták, azokról a virágot eltávolították, majd az ágakat a sértett tulajdonában lévő, a lakóháza melletti beépítetlen telekre dobálták.

Amikor az utcán tartózkodó sértett ezt szóvá tette, őt a vádlott élettársa egy alkalommal tenyérrel arcon ütötte, mire a sértett értesítette a rendőrséget. Ezt észlelve a vádlott a bozótvágót a kezében tartva a sértett felé indult, miközben őt megöléssel, illetve bántalmazással fenyegette.

A sértett végül a házába menekült, míg a korábbi bejelentésére tekintettel helyszínre érkező járőrök a vádlottat a Barcsi Rendőrkapitányságra előállították.

A Barcsi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség büntetővégzés meghozatalára irányuló kezdeményezéssel felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a nővel szemben.

A fénykép a nyomozó hatóság által foganatosított helyszíni szemle során készült.

Megosztás