Keresik az év női példaképét Somogyban!

Az idén 2.-szor kiírt pályázat célja megmutatni, hogy a család és a gyermekvállalás nem gátja a munkában való kiteljesedésnek, sőt! Felhívják a figyelmet minden nőre, aki nap mint nap egyensúlyoz a sok-sok feladata közt.

Olyan hétköznapi nők jelentkezését várják 2023. február 22-ig, akik a munkában és a családi életben is szépen helytállnak, és azt is megosztják a közönséggel, hogyan tudják összeegyeztetni a különböző szerepeiket, ezzel erőt adva másoknak, és inspirálva nőtársaikat.

Nincs életkori megkötés, a jelöltek az alkalmazotti vagy vállalkozói szférából is érkezhetnek, és az sem feltétel, hogy vezetői pozíciót töltsenek be.  A hangsúly az egyensúlyon van, amit munka és család mellett nem könnyű megteremteni, de nem is lehetetlen: a szervezők erre szeretnének jó mintákat, példákat, életutakat bemutatni.

A pályázaton három egyszerű kérdés megválaszolásával lehet indulni a Kaposvárimami oldalon található online űrlap kitöltésével.

Akinek van olyan családtagja, munkatársa, vagy ismerőse, akit szívesen jelölne erre a díjra, ide kattintva gyorsan megteheti. A szervezők felveszik a kapcsolatot a jelöltekkel, akik a jelölés elfogadása esetén nevezhetnek a pályázatra.  

A zsűri és a közönség közösen választja meg az év Somogy megyei női példaképét.

Az Év Somogy Vármegyei Női Példaképe pályázat 2023. évi nyertesének díja két személyes hétvége a bikali Puchner Kastélyszállóban.

Az összes benyújtott – és a pályázati kiírásnak megfelelő – pályaművet zsűri bírálja el. A döntőbe juttatott öt pályázóra 2023. február 25-től március 5-ig a közönség szavazhat, így végső soron a közönség dönti el, hogy ki lesz 2023-ben Somogy megyében az év női példaképe.

Tavaly egy kisbajomi hölgy, Bognár Mária az Év női példaképe döntőse lett.  

Az ünnepélyes eredményhirdetést 2023. március 8-án, nőnapon tartják, ahol az év női példaképe pályázat nyertesét emlékplakettel és egy kétszemélyes hétvégével díjazzák, de valamennyi döntőbe jutott jelölt tevékenységét oklevéllel és meglepetéssel ismerik el.

Megosztás